Bug 1280484 - Spinner spins forever while viewing C&U graphs for hosts
Spinner spins forever while viewing C&U graphs for hosts
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.5.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high
: GA
: 5.5.0
Assigned To: Dan Clarizio
Dave Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-11 15:42 EST by Nandini Chandra
Modified: 2015-11-11 17:57 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-11 17:57:20 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nandini Chandra 2015-11-11 15:42:50 EST
Description of problem:
-----------------------
Spinner spins forever while viewing C&U graphs for hosts.This issue doesn't occur while viewing C&U graphs for VMs,clusters or datastores.


Version-Release number of selected component (if applicable):
----------------------------
5.5.0.9


How reproducible:
-----------------
Always


Steps to Reproduce:
-------------------
1.Manage a provider.Enable C&U collection for the provider.
2.Navigate to the summary page of the host,then Click 'Monitoring',click 'Utilization' to view the C&U graphs.


Actual results:
---------------
Spinner spins forever while viewing C&U graphs for hosts


Expected results:
----------------
The C&U graphs should be displayed.


Additional info:
----------------
I have verified that real-time performance data is being captured for hosts in the DB.


vmdb_production=# select * from metrics where resource_type = 'Host'\x\g\x
Expanded display is on.
-[ RECORD 1 ]-------------------------+--------------------------------------------
id                                    | 1360818
timestamp                             | 2015-11-11 16:16:20
capture_interval                      | 20
resource_type                         | Host    <----
resource_id                           | 5
cpu_usage_rate_average                | 6.21
cpu_usagemhz_rate_average             | 298
mem_usage_absolute_average            | 49.43
disk_usage_rate_average               | 170
net_usage_rate_average                | 16264
sys_uptime_absolute_latest            | 2317516
created_on                            | 2015-11-11 16:32:50.718718
derived_cpu_available                 | 4800
derived_memory_available              | 4095
derived_memory_used                   | 2024.1585
derived_cpu_reserved                  | 
derived_memory_reserved               | 
derived_vm_count_on                   | 2
derived_host_count_on                 | 0
derived_vm_count_off                  | 4
derived_host_count_off                | 0
derived_storage_total                 | 
derived_storage_free                  | 
capture_interval_name                 | realtime  <-------
Comment 2 Nandini Chandra 2015-11-11 17:57:20 EST
Not sure how this happened,Bugzilla was acting up.Also,see the identical bug.

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1280483

I'm closing this one so that Engineering can investigate BZ 1280483.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.