Bug 1284415 - [RFE] Display "Loading" info while communicating with the Director in step Installation Review
[RFE] Display "Loading" info while communicating with the Director in step In...
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: TP2
: 1.0
Assigned To: cchase
Dave Johnson
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-23 04:59 EST by Antonin Pagac
Modified: 2016-04-29 12:21 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Antonin Pagac 2015-11-23 04:59:49 EST
Description of problem:
Deployment of RHCI with RHELOSP.
When I get to the Installation Review screen of my deployment, there is a slight delay in displaying information about Assigned Nodes under the RHELOSP section of the review. While the data are loading, it reads in red letters:

"required field"

This can be confusing to users, since in my case the load can last up to 5 seconds. It would be better to display information about loading the data instead of the misleading message.

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHCI-6.0-RHEL-7-20151118.t.0-RHCI-x86_64-dvd1.iso
RHCIOOO-7-RHEL-7-20151118.t.3-RHCIOOO-x86_64-dvd1.iso

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 cchase 2016-01-19 15:31:07 EST
https://github.com/fusor/fusor/pull/639
Comment 2 John Matthews 2016-01-22 15:20:28 EST
Compose of 1/22/16
Comment 3 Landon LaSmith 2016-01-26 10:00:59 EST
Verified that there is no longer a delay when displaying the Installation Review page and "required fields" is not shown

Version:
RHCI-6.0-RHEL-7-20160122.t.1-RHCI-x86_64-dvd1.iso
RHCIOOO-7-RHEL-7-20160122.t.0-RHCIOOO-x86_64-dvd1.iso

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.