Bug 1284871 - /usr/share/keystone/wsgi-keystone.conf is missing group=keystone
/usr/share/keystone/wsgi-keystone.conf is missing group=keystone
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RDO
Classification: Community
Component: openstack-keystone (Show other bugs)
Kilo
All Linux
unspecified Severity high
: ---
: Kilo
Assigned To: Nathan Kinder
Shai Revivo
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-24 06:22 EST by daniel
Modified: 2016-05-20 13:40 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-05-19 11:43:23 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description daniel 2015-11-24 06:22:53 EST
Description of problem:
/usr/share/keystone/wsgi-keystone.conf is missing group=keystone

Version-Release number of selected component (if applicable):
Version     : 2015.1.1
Release     : 1.el7

How reproducible:
Running keystone via mod_wsgi results in keystone not loading config from /etc/keystone because those config files are owned by root:keystone (0640) and keystone is run as keystone but with no group.

Correct file is available in the official docs but the packaged version is different: http://docs.openstack.org/kilo/install-guide/install/yum/content/keystone-install.html
Comment 2 Chandan Kumar 2016-05-19 11:43:23 EDT
This bug is against a Version which has reached End of Life.
If it's still present in supported release (http://releases.openstack.org), please update Version and reopen.
Comment 3 Adam Young 2016-05-20 13:40:10 EDT
  WSGIDaemonProcess keystone_admin display-name=keystone-admin group=keystone processes=1 threads=4 user=keystone

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.