Bug 1285283 - [REST-API] cloud-init image do not include cloud-init user defined input when vm is started via API
[REST-API] cloud-init image do not include cloud-init user defined input when...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: BLL.Virt (Show other bugs)
3.6.0.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Michal Skrivanek
Ilanit Stein
virt
: Automation, AutomationBlocker
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-25 06:08 EST by Israel Pinto
Modified: 2015-11-30 04:47 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2015-11-30 04:47:59 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
rule-engine: planning_ack?
ipinto: devel_ack?
ipinto: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)
logs (1.14 MB, application/zip)
2015-11-25 06:40 EST, Israel Pinto
no flags Details

  None (edit)
Description Israel Pinto 2015-11-25 06:08:11 EST
Description of problem:
While 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 2 Israel Pinto 2015-11-25 06:40 EST
Created attachment 1098753 [details]
logs
Comment 3 Yaniv Kaul 2015-11-26 05:03:10 EST
It was reported on 3.6.x, why is the target milestone 3.5.x?
Comment 5 Shahar Havivi 2015-11-26 05:06:13 EST
It reported the same for 3.5.6
Comment 6 Red Hat Bugzilla Rules Engine 2015-11-26 23:11:17 EST
This bug is not marked for z-stream, yet the milestone is for a z-stream version, therefore the milestone has been reset.
Please set the correct milestone or add the z-stream flag.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.