Bug 1286542 - Using VSX in llvmpipe on ppc64le makes a couple of piglit tests fail
Using VSX in llvmpipe on ppc64le makes a couple of piglit tests fail
Status: MODIFIED
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: mesa (Show other bugs)
7.3
ppc64le Linux
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Adam Jackson
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2015-11-30 03:28 EST by Oded Gabbay
Modified: 2017-11-01 20:04 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: mesa-17.0.0-0.2.20170123.el7
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Oded Gabbay 2015-11-30 03:28:16 EST
Description of problem:

Using VSX registers and operations in llvmpipe makes a couple of piglit tests fail on ppc64le


How reproducible:
Configure ppc64le machine to use llvmpipe and run specific piglit tests 

Steps to Reproduce:
1. Configure ppc64le machine to use llvmpipe
2. Run one of the following piglit tests:
   - glsl-kwin-blur-2
   - glsl-orangebook-ch06-bump
   - gl-1.0-blend-func
   - getteximage-formats
   - arb_blend_func_extended-fbo-extended-blend
   - arb_blend_func_extended-fbo-extended-blend-explicit
   - fbo-blending-formats
   - getteximage-formats init-by-rendering
   - fbo-generatemipmap-formats
3. See that the test fails

Actual results:
tests fail

Expected results:
tests pass

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.