Bug 1301456 - Access Control EVM Groups are not displayed when login as tenant user
Access Control EVM Groups are not displayed when login as tenant user
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Appliance (Show other bugs)
5.5.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: GA
: 5.6.0
Assigned To: Gregg Tanzillo
Aziza Karol
rbac:ui:tenant_cfme
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-25 01:12 EST by Aziza Karol
Modified: 2016-02-22 13:43 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-02-22 13:43:43 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
groups not displayed (100.11 KB, image/png)
2016-01-25 01:12 EST, Aziza Karol
no flags Details

  None (edit)
Description Aziza Karol 2016-01-25 01:12:13 EST
Created attachment 1117824 [details]
groups not displayed

Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):
5.5.2.1.20160114044944_395c086

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Navigate to configure->Access control->tenants
3..For Tenant " My Company" create a tenant or project.
2. Create new group, assign tenant/project and EvmRole-super_administrator role to it.
3. Create new user ex:"tenant"and assign group created in previous step to this user
4.login as tenant user and navigate to configure->Access control->groups

Actual results:
All the  Access Control EVM Groups are not displayed.Only the tenant user group is displayed.see attached screenshot

Expected results:
All the groups should be displayed in the list view

Additional info:
Comment 2 Shveta 2016-01-27 14:43:04 EST
Assigning to add test case

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.