Bug 1301632 - Cannot not approve VM provision requests in the UI
Cannot not approve VM provision requests in the UI
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.5.0
All All
unspecified Severity high
: GA
: 5.6.0
Assigned To: Dan Clarizio
Dave Johnson
: Reopened
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-25 09:59 EST by Kevin Morey
Modified: 2016-01-25 10:06 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-01-25 10:06:34 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshots (329.90 KB, application/pdf)
2016-01-25 10:02 EST, Kevin Morey
no flags Details

  None (edit)
Description Kevin Morey 2016-01-25 09:59:42 EST
Description of problem:
I ran into this issue last week and can reproduce it in my lab. When a provision request is not auto-approved and requires manual approval there is no way to approve the request without going into the rails console or someway via automate. This is affecting POC's out in the field.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.5.2.1

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Create a vm provision request that does not get auto-approved as a user
2. Log into Admin and click on the request


Actual results:
The approve / deny check boxes do not appear.

Expected results:
The approve / deny check boxes should be available.

Additional info:
Screenshots are attached. Appliance information where i have reproduced this issue will follow
Comment 2 Kevin Morey 2016-01-25 10:02 EST
Created attachment 1118064 [details]
screenshots

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.