Bug 1302046 - ovirt-system-tests: ovirt engine installation fails because of wrong answer in the answer file
ovirt-system-tests: ovirt engine installation fails because of wrong answer i...
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: General (Show other bugs)
3.6.3
x86_64 Linux
unspecified Severity high (vote)
: ---
: ---
Assigned To: bugs@ovirt.org
: Automation, CodeChange
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-26 11:10 EST by Yaniv Kaul
Modified: 2016-01-28 08:37 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-01-28 08:37:16 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: External
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
ykaul: ovirt‑3.6.z?
rule-engine: planning_ack?
rule-engine: devel_ack?
rule-engine: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 52749 None None None 2016-01-26 11:10 EST

  None (edit)
Description Yaniv Kaul 2016-01-26 11:10:12 EST
Description of problem:
In basic_suite_3.6/engine-answer-file.conf , the value
OSETUP_RPMDISTRO/enableUpgrade=none:None
Should be:
OSETUP_RPMDISTRO/enableUpgrade=bool:False

Version-Release number of selected component (if applicable):
5a2c9e79d8bf15581242075c5eb53b9b34f5ae96

How reproducible:
Always - though I'm not sure how it worked so far!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.