Bug 1302300 - search button in Admin-Users does not work
search button in Admin-Users does not work
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Storage Console
Classification: Red Hat
Component: UI (Show other bugs)
2
Unspecified Unspecified
medium Severity unspecified
: ---
: 2
Assigned To: Sankarshan Mukhopadhyay
sds-qe-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-01-27 07:43 EST by Martin Kudlej
Modified: 2016-07-01 07:21 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: rhscon-ceph-0.0.23-1.el7scon.x86_64, rhscon-core-0.0.24-1.el7scon.x86_64, rhscon-ui-0.0.39-1.el7scon.noarch
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Martin Kudlej 2016-01-27 07:43:17 EST
Description of problem:
There is icon for searching so I expect that it is button by which user start to search users. In case of this icon has no meaning and search input is activated by typing, please remove it.

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhscon-core-0.0.7-0.1.alpha1.el7.x86_64
rhscon-ui-0.0.6-0.1.alpha1.el7.noarch
rhscon-ceph-0.0.5-0.1.alpha1.el7.x86_64

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. go to Admin->Users
2. try to click on "search icon" under the search input
Comment 1 Dhivya Sivaprakasam 2016-02-09 07:08:59 EST
https://review.gerrithub.io/#/c/262427/
Comment 4 Martin Kudlej 2016-07-01 07:21:01 EDT
Tested with rhscon-ui-0.0.43-1.el7scon.noarch and it works. -> VERIFIED

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.