Bug 1304276 - [dedicated][ded-stg2-aws] Documentation links in web console should point to "dedicated" related
[dedicated][ded-stg2-aws] Documentation links in web console should point to ...
Status: NEW
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
3.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Woodson
yapei
: OnlineDedicated
: 1364402 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-02-03 04:02 EST by Xingxing Xia
Modified: 2017-08-16 04:21 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Xingxing Xia 2016-02-03 04:02:24 EST
Description of problem:
In web console pages, documentation links should point to "dedicated" related.

Version-Release number of selected component (if applicable):
OpenShift Dedicated

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Login on web console against OpenShift Dedicated 3.1 env.

2.Check all the links to docs on pages
2.1.Check the "Documentation" link on the nav bar.
2.2.Check the "Learn more" link under tab "Configuration" on the "https://<serverurl>/console/project/<projectname>/browse/builds/<buildconfig>" page.
2.3.Check the "Learn more" link on the "https://<serverurl>/console/project/<projectname>/browse/deployments/<deploymentconfig>" page.

Actual results:
2. All the links point to the doc for openshift enterprise 3.x

Expected results:
2. All the links should point to the doc for OpenShift Dedicated.
E.g. 2.1 should point to https://docs.openshift.com/dedicated/3.1/welcome/index.html (This url exists)

Additional info:
Comment 1 Steve Speicher 2016-08-10 14:33:07 EDT
*** Bug 1364402 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Xingxing Xia 2017-05-03 06:12:33 EDT
FYI https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1445215 verified the issue of this bug in ded-stage-aws env. Checked other ded envs ded-int-gcp and ded-stg2-aws, the former has no the issue, but the latter still has the bug

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.