Bug 1304484 - No replication with worker enabled, no errors or alerts
No replication with worker enabled, no errors or alerts
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Replication (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: GA
: 5.6.0
Assigned To: Nick Carboni
Alex Newman
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2016-02-03 13:59 EST by Alex Newman
Modified: 2017-12-05 10:27 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2016-03-15 13:29:54 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 6 Nick Carboni 2016-02-09 08:18:40 EST

Is this only an issue when the change is made on the machine where the replication worker is not running or will all changes made on any appliance using that database not be replicated?
Comment 8 Nick Carboni 2016-02-10 15:56:50 EST

I was not able to reproduce this.

I was able to deploy two machines and create local databases on each of them and am currently replicating successfully.

One thing that sticks out to me is that you are using a 9.2 database, we currently use postgres 9.4 on the appliances.

Other than that were there any irregular configuration changes you made while deploying these appliances?
Comment 10 Nick Carboni 2016-02-24 08:30:53 EST
Has there been any more progress with this?  Are we sure that it is a version compatibility issue?
Comment 11 Nick Carboni 2016-03-15 11:33:06 EDT
Alex, can this be closed or is this something you are still looking into?
Comment 12 Alex Newman 2016-03-15 13:25:18 EDT
I think we can close it as an environmental anomaly.
Comment 13 Nick Carboni 2016-03-15 13:29:54 EDT
Great, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.