Bug 1308447 - [Docs] Missing Overcloud in the Director webUI when 'service' tenant is selected
[Docs] Missing Overcloud in the Director webUI when 'service' tenant is selected
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: doc-Technical_Notes (Show other bugs)
1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: rhci-docs
Dave Johnson
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-02-15 04:19 EST by Antonin Pagac
Modified: 2016-06-14 16:00 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-06-14 16:00:50 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Antonin Pagac 2016-02-15 04:19:15 EST
Description of problem:
The Overcloud and the 'Undeploy' button are not displayed in the Director webUI if the 'service' tenant is selected under the 'Project' menu on top right of the page.

For the Overcloud to be visible, 'admin' tenant has to be selected.

Version-Release number of selected component (if applicable):
TP2 RC9

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 John Matthews 2016-06-14 16:00:50 EDT
OSP8 doesnt have a Director WebUI so closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.