Bug 1315120 - Inaccurate ovirt engine picture in architecture page
Inaccurate ovirt engine picture in architecture page
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: Documentation (Show other bugs)
4.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low (vote)
: ---
: ---
Assigned To: bugs@ovirt.org
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-03-06 19:10 EST by Sunny Shin
Modified: 2016-03-07 01:50 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-03-07 01:50:43 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Docs
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
rule-engine: planning_ack?
rule-engine: devel_ack?
rule-engine: testing_ack?


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sunny Shin 2016-03-06 19:10:48 EST
Description of problem:

In the new architecture page (http://www.ovirt.org/documentation/architecture/architecture/), overall architecture picture shows that engine supports active-active high availability.

According to Yaniv Kaul(ykaul at redhat.com) in mailing list,
> This is inaccurate - the engine is not highly available in A/A
> architecture. I'd appreciate if you could file an issue for it so we'll fix
> this page.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:
architecture page shows that engine is highly available in active-active architecture.

Expected results:
engine is not highly available in active-active architecture.

Additional info:
Comment 1 Yaniv Kaul 2016-03-07 01:50:43 EST
Opened https://github.com/oVirt/ovirt-site/issues/122 to track this.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.