Bug 1315363 - kdump NFS test fails with "eth0: Detected Hardware Unit Hung" however succeeds when tested manually
kdump NFS test fails with "eth0: Detected Hardware Unit Hung" however succeed...
Status: NEW
Product: Red Hat Certification Program
Classification: Red Hat
Component: redhat-certification-hardware (Show other bugs)
1.0
Unspecified Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: brose
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2016-03-07 09:47 EST by Shatadru Bandyopadhyay
Modified: 2016-06-15 06:28 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
kdump NFS fail logs (1.80 KB, application/zip)
2016-03-07 09:47 EST, Shatadru Bandyopadhyay
no flags Details

  None (edit)
Description Shatadru Bandyopadhyay 2016-03-07 09:47:56 EST
Created attachment 1133806 [details]
kdump NFS fail logs

Description of problem:
kdump NFS test fails with "eth0: Detected Hardware Unit Hung" however succeeds when tested manually.

Version-Release number of selected component (if applicable):
redhat-certification2.0-20151117

How reproducible:
Repeatedly
> Re-run Kdump nfs individually for 13 times in all, got 3 PASS results. (3/13) 

Steps to Reproduce:
1.Load BIOS default and set to UEFI mode
2.Install RHEL6U7 for cert test
3.Install redhat-certification2.0-20151117 , setup test environment
4.Run cert test with OS embedded driver and found output "eth0: Detected Hardware Unit Hung" repeatly on the screen after reboot during kdump nfs test.    System could boot into OS after NIC reset several times
 5.kdump nfs test failed

[Verification]
1.Update NIC driver to e1000e-3.2.6-k (Intel NIC driver for I219-LM), still got the failed result
2. Ran Certification with same configuration under RHEL7.2, passed

Environment :
 System:
    Mfr:  HPE
    Prod: ML10Gen9
 PCH					: Intel Skylake-S (c236)
 Processor Info				: Intel Greenlow / SR2CT/ E3-1275 R5 4c 3.6GHz 80w
 Memory info
 	DIMM #1				        : Hynix 8GB 2RX8 PC4-2133P-EE0-10
 	DIMM #2				: Hynix 8GB 2RX8 PC4-2133P-EE0-10
 	DIMM #3				: Hynix 8GB 2RX8 PC4-2133P-EE0-10
	DIMM #4				: Hynix 8GB 2RX8 PC4-2133P-EE0-10
 Boot Controller 			:  AHCI
 BIOS                                   :  AMI source code (RC code 1.6.0.1)
 ME                                     :  11.0.0.1194
 LOM-I219_eeprom                        :  v0.8
 ~~~

Actual results:
NFS test fails. attached "redhat6u7_Kdump_nfs_FAIL_log.zip"

Expected results:
NFS test should pass as it works when tested manually.

Additional info:
System does not have serial port, so providing console logs won't be possible.

Opening the Bugzilla as per advise from hardware certification team.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.