Bug 133152 - sound-juicer wrongfully claims to have ripped all tracks
sound-juicer wrongfully claims to have ripped all tracks
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: sound-juicer (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Colin Walters
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-09-21 18:33 EDT by David Nielsen
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 0.5.12.cvs20040927
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-09-28 11:35:09 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Nielsen 2004-09-21 18:33:53 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.2)
Gecko/20040809 Epiphany/1.3.8

Description of problem:
Requires the use of two different cds, we'll call them cd1 and cd2
(how original).

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Rip cd1
2. when sound-juicer reports it's done insert cd2 not pressing of the
3. Click close button
4. Click reload to get new track list
5. Click rip

Actual Results:  SJ magically reports it's done after a few secs
without ripping

Expected Results:  Normall ripping procedure

Additional info:
Comment 1 Colin Walters 2004-09-22 02:33:22 EDT
Which version of sound-jucier?  Can you try sound-juicer-0.5.12-1 from
Comment 2 David Nielsen 2004-09-22 03:32:33 EDT
This is 0.5.12-1, I forgot that eject has to be ticked in the
preferences, or it doesn't work.
Comment 3 Colin Walters 2004-09-27 13:38:12 EDT
Ok, I uploaded a new CVS snapshot, sound-juicer-0.5.12.cvs20040921-1.
 If you get a chance to test it, that'd be great.  I'd try myself but
my audio CDs are at home.
Comment 4 David Nielsen 2004-09-27 14:46:17 EDT
well I would love to test it for you, I'll do it first thing when it
hits Development.
Comment 5 David Nielsen 2004-09-28 10:23:26 EDT
I'm happy to report that this bug is gone, only now I'm seeing eggcups
crashes all the time when I'm working with sj - not that the two are
necessarily related and getting a trace on it seems very hard, as well
as reproduction steps.
Comment 6 Colin Walters 2004-09-28 11:35:09 EDT
Be sure you're running eggcups 0.14.1, and you have the very latest
HAL package installed and running.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.