Bug 133252 - workbook 3 labtest error about user/users mount options
workbook 3 labtest error about user/users mount options
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Academy
Classification: Retired
Component: RHA130 Curriculum (Show other bugs)
2.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bowe Strickland
Bowe Strickland
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-09-22 15:05 EDT by Vince Hoang
Modified: 2007-04-18 13:12 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-01-07 12:30:46 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Vince Hoang 2004-09-22 15:05:47 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3)
Gecko/20040913 Firefox/0.10

Description of problem:
For the workbook 3 labtest, one of the deliverables could be met by
adding the 'users' mount option in addition to the 'user' option.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Take labtest
2. Enter 'users' as mount option
3. Grade

Getting error:

"checkpoint: fstab entry meets specificiations" 
"score: 7 out of 10 'user' not found in mount options"


Additional info:
Comment 1 Bowe Strickland 2005-01-03 17:11:47 EST
who woulda thunk... undocumented 'feature', eh?  fixed...
Comment 2 Vince Hoang 2005-01-03 17:27:44 EST
It is not listed in fstab(5) but user and users are both valid
options to pass to -o according to mount(8). I grumbled a bit
about man page inconsistencies myself when a student pointed out
that he should have received credit for that particular deliverable.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.