Bug 134333 - version 1.1.2-6 of openoffice.org does not build on fc2
version 1.1.2-6 of openoffice.org does not build on fc2
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dan Williams
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-01 10:17 EDT by Ron Arts
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-07 14:59:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ron Arts 2004-10-01 10:17:41 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20040922

Description of problem:
# rpm -i openoffice.org-1.1.2-6.src.rpm
# cd /usr/src/redhat/SPECS
# vi openoffice.org
%define build_fc2  1
%define build_fc3  0
# rpmbuild -ba openoffice.org
.....

CREATING ImageList for language: deut [
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/res/imagelst;
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/res;  ]
ERROR: Bitmap is missing: sch27106.bmp
Successfully generated ImageList
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/unxlngi4.pro/res/49/sch_out.bmp

CREATING ImageList for language: deut [
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/res/imagelst;
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/res;  ]
Successfully generated ImageList
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/unxlngi4.pro/res/49/lch_out.bmp

CREATING ImageList for language: deut [
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/res/imagelst;
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/res;  ]
Successfully generated ImageList
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/unxlngi4.pro/res/49/sf_out.bmp

CREATING ImageList for language: deut [
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/res/imagelst;
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/res;  ]
Successfully generated ImageList
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/unxlngi4.pro/res/49/sfh_out.bmp


(bug-buddy:1727): Gtk-WARNING **: cannot open display:


Fatal exception: Signal 6
Stack:
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/solver/645/unxlngi4.pro/lib/libsal.so.3[0x3d08bf]
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/solver/645/unxlngi4.pro/lib/libsal.so.3[0x3d0a4c]
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/solver/645/unxlngi4.pro/lib/libsal.so.3[0x3d0b15]
[0xf5d420]
bmp(_ZN6BmpApp5StartERKN4_STL6vectorI6StringNS0_9allocatorIS2_EEEE+0x313)[0x804b591]
bmp(main+0x120)[0x804b6d4]
/lib/tls/libc.so.6(__libc_start_main+0xe4)[0x8c0ad4]
bmp(__gxx_personality_v0+0x241)[0x804aa7d]
Abort
dmake:  Error code 134, while making
'../../../unxlngi4.pro/misc/app_img49.don'
---* TG_SLO.MK *---

ERROR: Error 65280 occurred while making
/home/sources/BUILD/ooo-build-cvs20040918/build/OOO_1_1_2/sd/source/ui/app
make: *** [stamp/build] Error 1
error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.53101 (%build)


RPM build errors:
    Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.53101 (%build)


It seems that a Bitmap is missing: sch27106.bmp.



Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-1.1.2-6.src.rpm

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. See description
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Dan Williams 2004-10-01 10:22:53 EDT
Quite odd, I just built it on FC2 yesterday.  Are you sure you're
fully up-to-date, and that you flipped the build_fc2 switch at the top
fo the specfile?
Comment 2 Dan Williams 2004-10-06 13:22:17 EDT
Have you updated your ImageMagick and/or glibc versions at all?
Comment 3 Ron Arts 2004-10-06 15:37:22 EDT
I'm working on it. Today I had someone re-install the machine
I compiled it on. More info tomorrow.
Comment 4 Ron Arts 2004-10-07 14:52:39 EDT
Ok, re-installed my machine with fedora core 2.
The version mentioned in the subject line has disappeared from
the fedora development download site, apparently replaced
by 1.1.2-8.
And that one compiled cleanly on my machine.
Thanks, and sorry for waisting your time.
Comment 5 Dan Williams 2004-10-07 14:59:03 EDT
Hey, no problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.