Bug 134469 - bad: installation not possible
bad: installation not possible
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: redhat-rpm-config (Show other bugs)
4.0
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Dave Jones
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-03 10:29 EDT by Marko Schmiedel
Modified: 2015-01-04 17:10 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-20 00:08:32 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marko Schmiedel 2004-10-03 10:29:04 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.2)
Gecko/20040803

Description of problem:
i try to install the software on an asus l3500d laptop with sis740
chipset. the system stops without an errormessage after the message

ACPI: Prozessor [CPU0] (supports C1)



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. try to install
2.
3.
    

Additional info:
Comment 2 Bill Nottingham 2004-10-15 11:05:10 EDT
Does acpi=off let it boot?
Comment 4 Marko Schmiedel 2004-10-15 14:04:17 EDT
yes, now it works!
Comment 5 Marko Schmiedel 2004-11-13 16:47:14 EST
beta 2 works fine!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.