Bug 135054 - rp-pppoe broke after yum update
rp-pppoe broke after yum update
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: rp-pppoe (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-10-08 06:59 EDT by Michael A. Peters
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-10-08 07:29:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael A. Peters 2004-10-08 06:59:44 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20040930 Epiphany/1.4.0

Description of problem:
after runing yum update - adsl connection would not start.

Oct  8 03:07:02 devel ifup: /sbin/adsl-start: line 215:  4408
Terminated              $CONNECT "$@" >/dev/null 2>&1

Any attempt to start it resulted with that.
Uninstalled and reverted to rp-pppoe-3.5-16 and my dsl connects again.

If it matters - I use Yahoo!/SBCGlobal

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. update to version of rp-pppoe specified
2. reboot
3. start internet withdrawels and wonder if you paid your bill

Actual Results:  pppoe doesn't start

Expected Results:  pppoe starts

Additional info:

old version of rp-pppoe works fine
Comment 1 Ngo Than 2004-10-08 07:29:28 EDT
please update to rp-pppoe-3.5-19 or newer in rawhide, it will fix this
problem. Thanks for your report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.