Bug 13534 - Unresolved symbols in emu10k1.o
Summary: Unresolved symbols in emu10k1.o
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael K. Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-07-06 15:10 UTC by Jaroslaw Sosnicki
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-06 15:11:18 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jaroslaw Sosnicki 2000-07-06 15:10:53 UTC
I am running Linux rawhide:
[root@ns1 log]# uname -a
Linux ns1 2.2.16-8smp #1 SMP Tue Jul 4 06:21:15 EDT 2000 i686 unknown

I noticed the folowing error in /var/log/boot.log

Jul  5 22:55:52 ns1 rc.sysinit: Remounting root filesystem in read-write
mode succeeded
Jul  5 22:55:55 ns1 depmod: depmod: ***  Unresolved symbols in
/lib/modules/2.2.16-8smp/misc/emu10k1.o
Jul  5 22:55:55 ns1 rc.sysinit: Finding module dependencies succeeded

Comment 1 Michael K. Johnson 2000-07-31 21:32:32 UTC
This only appeared to affect some builds, but it is fixed
in our RawHide/Beta kernels, as well as in Alan's latest
pre-patches.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.