Bug 135516 - (IT_51677) squid doesn't work through cisco routers
squid doesn't work through cisco routers
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: squid (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Fenlason
: 137865 (view as bug list)
Depends On:
Blocks: 132991
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-10-13 04:49 EDT by Bastien Nocera
Modified: 2014-08-31 19:26 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: squid-2.5.STABLE3-6.3E.3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-03-01 11:29:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bastien Nocera 2004-10-13 04:49:35 EDT
Upstream bug, along with patch available at:
Comment 1 Jay Fenlason 2004-11-11 15:34:38 EST
*** Bug 137865 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Jay Fenlason 2005-03-01 11:29:35 EST
According to the ChangeLog, this was fixed in squid-2.5.STABLE3-6.3E.3, and 
should still be fixed in the squid-2.5.STABLE3-6.3E.7 rpms that were pushed as 
part of RHSA-2006:061 
Comment 4 Tim Powers 2005-05-19 17:07:10 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.