Bug 139520 - Video test fails to run
Summary: Video test fails to run
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: rhr2
Version: beta
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Rob Landry
QA Contact: Rob Landry
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-11-16 15:45 UTC by Gregory Feiner
Modified: 2007-04-18 17:15 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2005-01-06 14:33:39 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Gregory Feiner 2004-11-16 15:45:34 UTC
Description of problem:
System: HP DL360 G4
RAM: 1GB
OS: RHEL 4 AS, IA32 & X86_64, Beta 2

Test Kit: rhr2-rhel4-0.9-14.9b.noarch.rpm
Running the test kit seperately.  Not using iSpec.


Problem:  When attempting to run the Video test, it fails to launch.  
The error messages are:
"/usr/share/rhr/tests/VIDEO: line 33: syntax erro near unexpected 
token `esac'"
"/usr/share/rhr/tests/VIDEO: line 33: ` esac'"
"/usr/share/rhr/tests/VIDEO: Couldn't find file for include"
going to die now
Terminated  


Version-Release number of selected component (if applicable):
rhr2-rhel4-0.9-14.9b.noarch.rpm

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install RHEL 4 AS beta 2 (IA32 or X86_64)
2. Install the above mentioned test kit
3. Launch the test kit, run pembroke, then hardware detect, then 
attempt to run the default selected tests.
    

Actual Results:  Test(s) failed to run

Expected Results:  Tests should have run.

Additional info:

Comment 1 Rob Landry 2004-12-06 21:28:23 UTC
fixed in rhr2-0.9-14.9f (eg. fixed in CVS)

Comment 2 Gregory Feiner 2004-12-20 15:03:42 UTC
This passes with version 9i.

Comment 3 Gregory Feiner 2005-01-06 14:27:49 UTC
Retested with 12/20 OS build and RC 1a of the test kit.  Passes.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.