Bug 139932 - Can't boot without USB hub plugged in
Summary: Can't boot without USB hub plugged in
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: udev   
(Show other bugs)
Version: 3
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Harald Hoyer
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-11-18 20:44 UTC by ajs
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-22 09:57:13 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description ajs 2004-11-18 20:44:06 UTC
Description of problem:
I have a USB hub in my office with several peripherals attached.  When
I try and boot without this hub plugged in, the boot process stalls at
the line 'Switching to new root'.

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-039-10.FC3.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Shutdown computer
2. Unplug USB hub
3. Try and boot
  
Actual results:
Boot process stalls at 
'Switching to new root'

Expected results:
Boot up successfully.

Additional info:

Comment 1 Harald Hoyer 2004-11-19 14:25:21 UTC
try as root:
# mkinitrd -f /boot/initrd-$(uname -r).img $(uname -r)
and reboot

Comment 2 ajs 2004-11-19 17:10:34 UTC
OK that fixed it.  Why?  Am I going to have to do this again for some
reason?

Comment 3 Harald Hoyer 2004-11-22 09:57:13 UTC
no this is a one time fix :)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.