Bug 140519 - I'm trying to establish a connection between two computers via usb bluetooth.
I'm trying to establish a connection between two computers via usb bluetooth.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: udev (Show other bugs)
3
x86_64 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-23 07:18 EST by Holger Thiesemann
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-23 08:11:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Holger Thiesemann 2004-11-23 07:18:47 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.7.5)
Gecko/20041110 Firefox/1.0

Description of problem:
See information below...
Every hint to resolve this problem is greatly acknowledged!


Version-Release number of selected component (if applicable):
udev: 039-10.FC3.2, kernel: 2.69-1.681_FC3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. On NAP:
#!/bin/sh
/usr/sbin/brctl addbr pan0
/sbin/ifconfig pan0 10.0.0.1
/usr/sbin/brctl setfd pan0 0
/usr/sbin/brctl stp pan0 off
/sbin/modprobe bnep
pand --listen --master --role NAP

2. On PANU:
#!/bin/sh
hcid
modprobe bnep
sdpd
pand -c <MAC of NAP>


    

Actual Results:  output in /var/log/messages:

Nov 23 12:26:09 leberwurst sdpd[6602]: Bluetooth SDP daemon 
Nov 23 12:36:52 leberwurst pand[6610]: New connection from
00:E0:00:AF:3E:44 bnep0
Nov 23 12:36:52 leberwurst kernel: device bnep0 entered promiscuous mode
Nov 23 12:36:52 leberwurst kernel: pan0: port 1(bnep0) entering
learning state
Nov 23 12:36:52 leberwurst kernel: pan0: topology change detected,
propagating
Nov 23 12:36:52 leberwurst kernel: pan0: port 1(bnep0) entering
forwarding state
Nov 23 12:36:57 leberwurst wait_for_sysfs[6612]: either wait_for_sysfs
(udev 039) needs an update to handle the device '/class/net/bnep0'
properly (no device symlink) or the sysfs-support of your device's
driver needs to be fixed, please report to
<linux-hotplug-devel@lists.sourceforge.net>


Expected Results:  I guess no error messages in messages and a
smoothly working TCP/IP connection between my notebook and the PC.

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2004-11-23 08:11:17 EST
the udev warning is mostly harmless, like in this case... I should
remove it from wait_for_sysfs

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.