Bug 140913 - quagga ospfd consumes 100% cpu time
quagga ospfd consumes 100% cpu time
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: quagga (Show other bugs)
3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jay Fenlason
: Security
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-26 07:12 EST by Dirk Nehring
Modified: 2014-08-31 19:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-12-02 04:36:39 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Dirk Nehring 2004-11-26 07:12:41 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 
7.54  [en]

Description of problem:
When start ospfd from quagga with a

router ospf
  network x.x.x.x


statement, after receiving some routes (from a cisco router), ospfd 
consumes 100% CPU time and does nothing, see also

http://lists.quagga.net/pipermail/quagga-dev/2004-October/001706.html


Version-Release number of selected component (if applicable):
quagga-0.97.0-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    

Additional info:

The Bug is fixed in 0.97.3! I have rebuild it, it works!
Comment 1 Dirk Nehring 2004-12-02 04:36:39 EST
Probably fixed in 0.97.3-1.FC3.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.