Bug 141309 - Linkbar on top broken on hires displays
Linkbar on top broken on hires displays
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
3.2
All Linux
medium Severity low (vote)
: ---
: ---
Assigned To: PnT DevOps Devs
Mike MacKenzie
https://bugzilla.redhat.com/beta
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-30 05:23 EST by Nils Philippsen
Modified: 2013-06-23 22:57 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-09-17 03:42:36 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot that demonstrates the problem (186.35 KB, image/png)
2005-02-23 04:24 EST, Nils Philippsen
no flags Details

  None (edit)
Description Nils Philippsen 2004-11-30 05:23:43 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041111 Firefox/1.0 StumbleUpon/1.998

Description of problem:
The image used to draw the linkbar should probably be "stretched" between the buttons on the left and the buttons on the right

Version-Release number of selected component (if applicable):
firefox-1.0-2.fc3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Browse the Bugzilla pages
  

Actual Results:  "Broken" linkbar between left and right buttons

Expected Results:  "Connected" linkbar between left and right buttons

Additional info:

Will attach screenshot that demonstrates the problem
Comment 1 Nils Philippsen 2004-11-30 05:35:44 EST
Couldn't attach the screenshot, see:
https://bugzilla.redhat.com/beta/show_bug.cgi?id=141311

The display resolution is 1680x1050 BTW.
Comment 2 Nils Philippsen 2005-02-23 04:24:59 EST
Created attachment 111327 [details]
screenshot that demonstrates the problem
Comment 3 David Lawrence 2005-03-02 18:36:10 EST
I was going to ask if this happens when you view redhat.com, but they use a set
width for the whole page. I am using a percentage margin with a min-width
setting.  Since I am using the same CSS from the main site I dont know what I
can do with this myself. I can get the web team to take a look. Deferring til
after production release of Bugzilla.
Comment 4 David Lawrence 2008-09-16 12:51:37 EDT
Red Hat Bugzilla is now using version 3.2 of the Bugzilla codebase and therefore this bug will need to be re-verified against the new release. With the updated code this bug may no longer be relevant or may have been fixed in the new code.
Updating bug version to 3.2.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.