Bug 141590 - USB test succeeds even when no devices plugged in
Summary: USB test succeeds even when no devices plugged in
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: other (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: beta
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Rob Landry
QA Contact: Rob Landry
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-12-02 10:41 UTC by Jay Turner
Modified: 2015-01-08 00:09 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-29 15:51:16 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
USB output.log (22.40 KB, text/x-log)
2004-12-02 10:41 UTC, Jay Turner
no flags Details

Description Jay Turner 2004-12-02 10:41:37 UTC
Description of problem:
With rhr2-rhel4-0.9-14.9e.dummyrun, the USB test is giving "OK" even though I
plugged and unplugged nothing.  output.log attached.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Jay Turner 2004-12-02 10:41:37 UTC
Created attachment 107761 [details]
USB output.log

Comment 2 Rob Landry 2004-12-06 20:37:14 UTC
USB appears to be working correctly in rhr2-0.9-14.9f; should be fixed
in CVS


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.