Bug 141735 - evolution connector problem
evolution connector problem
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution-connector (Show other bugs)
3
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-12-03 08:25 EST by Michal Smolak
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-11-05 10:58:39 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michal Smolak 2004-12-03 08:25:32 EST
Description of problem:
I can connect with evolution connector to owa server but I can not
access folders. It looks like a problem with xml connector files
generated after evolution connector setup. They seem to have strange
characters in url for folders.

[root@smol-pachol Doručená pošta]# more connector-metadata.xml
<?xml version="1.0"?>
<connector-folder version="1"><displayname>Doru&#x10D;en&#xE1;
po&#x161;ta</disp
layname><type>mail</type><outlook_class>IPF.Note</outlook_class><physical_uri>ex
change://pha%5cmi037600@owa.ct.cz/personal/Doru&#x10D;en&#xE1;
po&#x161;ta</phys
ical_uri><internal_uri>https://owa.ct.cz/exchange/michal.smolak/Doru%C4%8Den%C3%
A1%20po%C5%A1ta/</internal_uri><permanent_uri>https://owa.ct.cz/exchange/michal.
smolak/-FlatUrlSpace-/645692b47f68b84d9c18bd189c35758f-1ee971</permanent_uri></c
onnector-folder>

The part containing username looks especially strange when "\" is
substituted with %5c. Username was set as \PHA\mi037600.


Version-Release number of selected component (if applicable): 2.0 the
official version coming with FC3


How reproducible: always


Steps to Reproduce:
1. start evolution
2. login to owa
3. select any folder
  
Actual results: error message containig url from xml connector file
with %5c


Expected results: mail messages


Additional info:


I have tried to change system default language with no result.
Comment 1 Matthew Miller 2006-07-10 18:26:26 EDT
Fedora Core 3 is now maintained by the Fedora Legacy project for security
updates only. If this problem is a security issue, please reopen and
reassign to the Fedora Legacy product. If it is not a security issue and
hasn't been resolved in the current FC5 updates or in the FC6 test
release, reopen and change the version to match.

Thank you!
Comment 2 John Thacker 2006-11-05 10:58:39 EST
Closing per lack of response to previous request for information.
This bug was originally filed against a much earlier version of Fedora
Core, and significant changes have taken place since the last version
for which this bug is confirmed.

Note that FC3 and FC4 are supported by Fedora Legacy for security
fixes only.  Please install a still supported version and retest.  If
it still occurs on FC5 or FC6, please reopen and assign to the correct
version.  Otherwise, if this a security issue, please change the
product to Fedora Legacy.  Thanks, and we are sorry that we did not
get to this bug earlier.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.