Bug 141736 - No way to add attachment in directory starting with "."
No way to add attachment in directory starting with "."
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
3
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Malcolm
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-12-03 08:39 EST by gene c
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-12-06 14:51:11 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description gene c 2004-12-03 08:39:43 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5)
Gecko/20041111 Firefox/1.0

Description of problem:
Using KDE - FC3 fully updated.

evolution:
New mail - insert attachment - file browser does not show not responds
to typin in directories which start with a period.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-2.0.2-3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start evolution.
2.New mail
3.insert attachment
4 [details]. file browser does not show not responds to typin in directories
which start with a period.
    

Expected Results:  some way too add files in directories named .XXX

Additional info:

Filed here http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=70135 but they
said: 

1) "yes there is, type the directory name yourself." which does not
work for me

2) "anyway, this is a gtk/gnome file dialog not a evo custom one, so not
our problem."

Although I am using KDE my /etc/sysconfig/desktop says GNOME.
Comment 1 Dave Malcolm 2004-12-03 14:10:02 EST
Right-click in the list of files, you should get a "Show Hidden Files"
popup menu that lets you browse into those directories.  Do you?
Comment 2 gene c 2004-12-04 19:33:17 EST
Ok nice - works just dandy for me - sorry - user error.
Please close.

thanks dave.

g/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.