This service will be undergoing maintenance at 20:00 UTC, 2017-04-03. It is expected to last about 30 minutes
Bug 14212 - esdplay stops sound about half way through a sample
esdplay stops sound about half way through a sample
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: esound (Show other bugs)
7.3
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Elliot Lee
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-07-18 07:52 EDT by mchampig
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-18 10:26:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description mchampig 2000-07-18 07:52:27 EDT
esdplay only plays about half way through an .au file before stopping. The play command
works just fine and plays the sound right through. Try the Linus sample that sndconfig
comes with.

Sound card is a ISA Soundblaster AWE64. Otherwise sound works fine and other sound
apps have no problem. This is probably not architecture related but I could only test
on Alpha.
Comment 1 Elliot Lee 2000-07-18 12:47:50 EDT
Fixed in 0.2.19 (apologies to the other reporter of this problem who I
misdiagnosed the problem for).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.