Bug 145394 - No sound from soundcard
No sound from soundcard
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Jones
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-01-17 17:56 EST by MonK
Modified: 2015-01-04 17:15 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-02-14 20:03:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description MonK 2005-01-17 17:56:51 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.5)
Gecko/20041111 Firefox/1.0

Description of problem:
After I updated my Kernel from kernel-2.6.9-1.724_FC3
 to kernel-2.6.9-1.741_FC3 my soundcard doesn't play any sound.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.9-1.741_FC3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Install kernel-2.6.9-1.724_FC3 with Yum
2.reboot to kernel-2.6.9-1.724_FC3
3.play any sound file w/ xine, xmms, mplayer, gnome-cdplayer, or you
choose
    

Actual Results:  no sound

Expected Results:  sound

Additional info:
Comment 1 MonK 2005-01-24 15:27:25 EST
i'm looking into changing sound options for xmms, maybe this has
something to do w/ it.
Comment 2 MonK 2005-01-24 16:28:45 EST
The problem is still there no matter what configuration I try. No
sound either way.
Comment 3 MonK 2005-02-14 20:02:59 EST
fixed with new kernel version 2.6.104-760_FC3

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.