Bug 146234 - sysconfig tool does not configure network gatways properly
sysconfig tool does not configure network gatways properly
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-network (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2005-01-26 04:17 EST by Gergely Gábor
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-09-16 10:02:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gergely Gábor 2005-01-26 04:17:08 EST
Description of problem:
if I use the graphical tool to configure te network, it fails to set 
up the default gateway properly. (so it does not set it a gateway in 
the routing table)

I have encountered this proble on numerous machines (quite different 
Oh, yes, and graphical anaconda also does not set it up correctly!
Actual results:
you cannot access the internet from a LAN, and if you are not careful 
enough when trying to fix the error, you might get very angry.

Setting the routing tables manually with route, or by the text mode 
util called 'setup' does work.

Expected results:
 I hope you would fix this annoying bug. it should not be a great 
work (I hope)

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2005-01-26 06:48:27 EST
Huh, you are the first one, which reports this bug...
What kind of interfaces do you setup and how?
Comment 2 Harald Hoyer 2005-09-16 10:02:43 EDT
CANTFIX without more information, closed due to inactivity.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.