Bug 146397 - cups build doesn't actually prereq XFree86-devel
Summary: cups build doesn't actually prereq XFree86-devel
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: cups   
(Show other bugs)
Version: 3.0
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Tim Waugh
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-01-27 20:58 UTC by Robert van den Aker
Modified: 2007-11-30 22:07 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: 1.1.23-7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-02-01 13:00:55 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Robert van den Aker 2005-01-27 20:58:01 UTC
Description of problem:
The spec file for cups contains BuildPrereq: XFree86-devel. But it builds fine
without XFree86-devel.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.1.17-13.3.22

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
According to the changelog the BuildPrereq was added to fix bug #78362.
Unfortunately, that bug doesn't have any details about the build errors
encountered.

Comment 1 Tim Waugh 2005-01-28 14:19:12 UTC
Agreed.

Fixed in CVS.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.