Bug 1465145 - Repository Sets Product Name links to unfiltered products page
Repository Sets Product Name links to unfiltered products page
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: satellite6-bugs
Nikhil Kathole
: Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2017-06-26 14:59 EDT by jcallaha
Modified: 2018-02-21 11:54 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2018-02-21 11:54:37 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description jcallaha 2017-06-26 14:59:22 EDT
Description of problem:
The Product Name link does not direct you to an appropriately filtered products page. All links are like the one below:

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite 6.3 Snap 4

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Register a content host
2. Assign a subscription, that provides sync'd content
3. Navigate to the content host in the webui, then the repository sets tab
4. Click one of the links in the Product Name column

Actual results:
The link brings you to an unfiltered products page.

Expected results:
The link either brings you to a filtered products page, or to the product page itself.
Comment 2 jcallaha 2017-09-22 15:30:33 EDT
This is still present in 6.3 Snap 16.
Comment 3 Ondřej Pražák 2018-01-08 09:58:27 EST
This is no longer present in 6.3 snap 30, clicking on a link in the Product Name column leads to a product page. Could QE verify?
Comment 4 Nikhil Kathole 2018-01-11 08:31:12 EST

Version tested:
Satellite 6.3 snap 31

Clicking on Product Name links under repository sets on content host redirects to Product page itself.

2018-01-11 08:29:45 f921e76e [app] [I] Started GET "/katello/api/v2/products/18" for IP at 2018-01-11 08:29:45 -0500
2018-01-11 08:29:45 f921e76e [app] [I] Processing by Katello::Api::V2::ProductsController#show as JSON
2018-01-11 08:29:45 f921e76e [app] [I]   Parameters: {"api_version"=>"v2", "id"=>"18"}
2018-01-11 08:29:45 f921e76e [app] [I] Current user: admin (administrator)
2018-01-11 08:29:45 f921e76e [app] [I] Expire fragment views/tabs_and_title_records-3 (0.2ms)
2018-01-11 08:29:46 f921e76e [app] [I]   Rendered /opt/theforeman/tfm/root/usr/share/gems/gems/katello- within katello/api/v2/layouts/resource (505.0ms)
2018-01-11 08:29:46 f921e76e [app] [I] Completed 200 OK in 575ms (Views: 470.7ms | ActiveRecord: 53.2ms)
Comment 6 pm-sat@redhat.com 2018-02-21 11:54:37 EST
Since the problem described in this bug report should be resolved in a recent advisory, it has been closed with a resolution of ERRATA.
> > 
> > For information on the advisory, and where to find the updated files, follow the link below.
> > 
> > If the solution does not work for you, open a new bug report.
> > 
> > https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:0336

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.