Bug 150789 - openoffice.org-impress-1.9.83-1 - dies when trying to open input file
openoffice.org-impress-1.9.83-1 - dies when trying to open input file
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
i686 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
: 151060 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-03-10 11:51 EST by Tom London
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-21 06:10:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 44843 None None None Never
OpenOffice.org 44846 None None None Never

  None (edit)
Description Tom London 2005-03-10 11:51:31 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050308 Firefox/1.0.1 Fedora/1.0.1-5

Description of problem:
Since the split of openoffice.org into base, writer, impress, etc., I haven't been able to get impress to successfully 'open a file'. 

'ooimpress file.ppt' for example, brings up the openoffice.org splash screen, then a blank window, and pretty quickly dies with:
      sh: crash_report: command not found

I seem to be able to create a new file (say, 'foo.odp'), but then 'ooimpress foo.odp' immediately dies.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-impress-1.9.83-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. 'ooimpress file.ppt' or 'ooimpress file.odp'
2.
3.
  

Actual Results:  dies with 'sh: crash_report: command not found'


Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2005-03-11 15:47:10 EST
Got it: it's two seperate bugs, I've got a fix for it and 1.9.84-1 will have it
working.

http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=44843
http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=44846
Comment 2 Caolan McNamara 2005-03-14 10:08:08 EST
*** Bug 151060 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.