Bug 15180 - KDE apps do not accept Gnome menu commands
KDE apps do not accept Gnome menu commands
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-core (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-02 16:52 EDT by Michal Jaegermann
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-02 17:24:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michal Jaegermann 2000-08-02 16:52:49 EDT
With two sets 'kdegraphics' and 'kdetoys' installed corresponding
applications do show up in menus on Gnome but attempts to start them
only collect error messages like these:

ksmiletris: Unexpected argument '%i'.
ksmiletris: Use --help to get a list of available command line options.
konquest: Unexpected argument '%i'.
konquest: Use --help to get a list of available command line options.
kmahjongg: Unexpected argument '%i'.
kmahjongg: Use --help to get a list of available command line options.

kfract: Unexpected argument '%i'.
kfract: Use --help to get a list of available command line options.
/bin/sh: kpixmap2pixmap: command not found

  Michal
  michal@harddata.com
Comment 1 David Mason 2000-08-02 17:24:14 EDT
hp - is this a GNOME problem, install problem, KDE problem?
Comment 2 Havoc Pennington 2000-08-09 19:08:45 EDT
I don't see this issue with latest kdegames. I would expect it to be a problem
with the .desktop files in kdegames though. I'm closing the bug, but if reopened
it should be assigned to the kdegames package most likely.
Comment 3 Michal Jaegermann 2000-08-09 21:47:40 EDT
After installing from scratch "everything", on another machine, I simply
cannot get KDE to work at all in any reasonable sense of "work"; therefore
I cannot comment on this bug one way or another.  For more details see
# 15699.  Despite of some helpful comments from bero following his advice
did not get me very far.  He got from me also additional traces and error
messages which were not entered in bugzilla.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.