Bug 151863 - gnome-panel is not starting
Summary: gnome-panel is not starting
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-panel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: All Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Mark McLoughlin
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-22 23:52 UTC by Piotr Wojciechowski
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-07 12:08:48 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Piotr Wojciechowski 2005-03-22 23:52:11 UTC
Distribution: Fedora Core release Rawhide (Rawhide)
Package: gnome-panel
Severity: critical
Version: GNOME2.9.91 unspecified
Gnome-Distributor: Red Hat, Inc
Synopsis: Gnome-panel is crashing during startup
Bugzilla-Product: gnome-panel
Bugzilla-Component: Panel
Bugzilla-Version: unspecified
BugBuddy-GnomeVersion: 2.0 (2.9.1)
Description:
Description of the crash:
Cannot load GNOME enviroment, becouse its crashing during startup. It
happening on every accout (including root) and ever if starting
gnome-panel from command line under KDE

Steps to reproduce the crash:
1. Login in to gnome enviroment

Expected Results:
Gnome-panel shound start cerrectly

How often does this happen?
Always

Additional Information:
My instalation is upgraded via apt Fedora Core 2 to Fecora Core 4 test
1


Debugging Information:

Backtrace was generated from '/usr/bin/gnome-panel'

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/tls/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 1089220800 (LWP 896)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
0xffffe410 in ?? ()
#0  0xffffe410 in ?? ()
#1  0xbfffef34 in ?? ()
#2  0x00000000 in ?? ()

Thread 1 (Thread 1089220800 (LWP 896)):
#0  0xffffe410 in ?? ()
No symbol table info available.
#1  0xbfffef34 in ?? ()
No symbol table info available.
#2  0x00000000 in ?? ()
No symbol table info available.

Comment 1 Warren Togami 2005-03-23 04:26:48 UTC
This traceback is useless.  Please install the latest rawhide gnome-panel and
gnome-panel-debuginfo and do it again.  Please specify the exact gnome-panel
package version.  This can be obtained with "rpm -q gnome-panel".


Comment 2 Mark McLoughlin 2005-04-07 12:08:48 UTC
No response, closing


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.