Bug 15288 - RH 7.0 beta 5 and apm
RH 7.0 beta 5 and apm
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael K. Johnson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-08-03 15:21 EDT by Rogelio Noriega
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-08-23 15:06:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Attached is output of "strace apm". (1.60 KB, text/plain)
2000-08-04 08:28 EDT, Rogelio Noriega
no flags Details

  None (edit)
Description Rogelio Noriega 2000-08-03 15:21:31 EDT
On a Dell Inspiron 5000, using the apm command causes a segmentation fault.
Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2000-08-04 05:07:40 EDT
Works for me without problems on a Gericom 3xC...
What do you get when you run

strace apm

Comment 2 Rogelio Noriega 2000-08-04 08:28:51 EDT
Created attachment 1994 [details]
Attached is output of "strace apm".
Comment 3 Mick Tantasirikorn 2000-08-07 12:15:46 EDT
so, what was the solution?
Comment 4 Alan Cox 2000-08-18 14:08:32 EDT
Please check 'dmesg' output after the segmentation fault and attach any oops
Comment 5 Bernhard Rosenkraenzer 2000-08-23 15:06:32 EDT
Looks like a broken APM bios...
If it's a bug at all (I don't think it is), it's a kernel problem.
Comment 6 Michael K. Johnson 2000-08-23 16:27:37 EDT
I'm deferring this until we get the information Alan requested.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.