Bug 152975 - Page numbering and fonts wrong when printing from OOo.writer
Summary: Page numbering and fonts wrong when printing from OOo.writer
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org   
(Show other bugs)
Version: 4
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Caolan McNamara
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-03-31 15:46 UTC by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-07 13:25:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Test file to demonstrate the probems (22.74 KB, application/vnd.oasis.opendocument.text)
2005-03-31 15:46 UTC, Paul F. Johnson
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
OpenOffice.org 46944 None None None Never

Description Paul F. Johnson 2005-03-31 15:46:41 UTC
Description of problem:
Page numbering is incorrect when printing from an OOo document also the fonts
used on equations are not the fonts used on screen

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.9.88-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Print the attached file
2.
3.
  
Actual results:
Equation text is italic and page numbers are in the wrong place

Expected results:
Equation text should be as it is on screen and page numbering position correct

Additional information:
The page numbering problem is possibly down to the font in use

Comment 1 Paul F. Johnson 2005-03-31 15:46:41 UTC
Created attachment 112514 [details]
Test file to demonstrate the probems

Comment 2 Caolan McNamara 2005-04-07 13:25:28 UTC
confirmed, lets get the feedback of the math developer
(http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=46944). I suspect it's a font
rendering glitch which can be fixed quickly.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.