Bug 154184 - language support group does not pull in
Summary: language support group does not pull in
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 154090
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-packages (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-04-08 01:13 UTC by Leon Ho
Modified: 2007-11-30 22:11 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-20 15:45:30 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Leon Ho 2005-04-08 01:13:32 UTC
Description of problem:
Language support groups current does not pull in system-config-packages. Just to
make sure it is track before FC4 gold.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
everytime

Steps to Reproduce:
1. system-config-packages
2. Try to find langauge groups
  
Actual results:
Cannot find language groups

Expected results:
Should able to find language groups

Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2005-04-08 09:44:29 UTC
Is this a fresh install or an upgrade?  What version of the comps package do you
have installed?

Comment 2 Leon Ho 2005-04-11 00:45:31 UTC
It is a fresh install (workstation installation). I don't have any comps
installed but I pull in by system-config-packages
--tree=/mnt/redhat/nightly/rawhide-20050402/i386/

Comment 3 Jeremy Katz 2005-04-20 15:45:30 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 154090 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.