Bug 155228 - PDF generation broken
PDF generation broken
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-04-18 04:49 EDT by Paul F. Johnson
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-04-28 03:22:41 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
PDF demonstrating reported problem (778.61 KB, application/pdf)
2005-04-18 04:49 EDT, Paul F. Johnson
no flags Details

  None (edit)
Description Paul F. Johnson 2005-04-18 04:49:46 EDT
Description of problem:
PDFs generated from OOWriter are currently broken with respects to fonts and colours

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.9.92

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load the file from bug #155176
2. File->export as PDF
3.
  
Actual results:
See the attached file

Expected results:
Fonts and colours should be accurately exported

Additional info:
Comment 1 Paul F. Johnson 2005-04-18 04:49:46 EDT
Created attachment 113317 [details]
PDF demonstrating reported problem
Comment 2 Caolan McNamara 2005-04-27 08:17:16 EDT
Can we see how we're doing with 1.9.96-2, it's hard to know if this is doing the
right thing. My pdf output from that version looks the same as the .odt in the
first issue. 
Comment 3 Paul F. Johnson 2005-04-28 03:22:41 EDT
Working fine with 1.9.96-2. Changing status accordingly. Thanks :-)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.