Bug 155514 - Help -> Help Contents doesn't open up the help browser
Help -> Help Contents doesn't open up the help browser
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: eclipse-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-04-20 19:38 EDT by Ben Konrath
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-02 12:12:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
stack trace (7.58 KB, text/plain)
2005-04-20 19:38 EDT, Ben Konrath
no flags Details

  None (edit)
Description Ben Konrath 2005-04-20 19:38:58 EDT
Go to "Help" -> "Help Contents" and notice that nothing happens. The Help
browser comes up the the Sun VM.

Versions:

Eclipse 3.1.0_fc-0.M6.7
GCC 4.0.0-0.42
Comment 1 Ben Konrath 2005-04-20 19:38:58 EDT
Created attachment 113445 [details]
stack trace
Comment 2 Andrew Overholt 2005-04-26 12:41:19 EDT
I can't reproduce this with 3.1.0_fc-0.M6.11 and gcc*-4.0.0-1.  Can you still
reproduce, Ben?
Comment 3 Ben Konrath 2005-05-02 12:12:28 EDT
It's working for me with 3.1.0_fc-0.M6.12 and gcc*-4.0.0-2. Closing.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.