Bug 15604 - Emulate3Buttons not setup for XFree4
Emulate3Buttons not setup for XFree4
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Winston gold
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-07 02:11 EDT by Jeremy Katz
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-10 11:14:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jeremy Katz 2000-08-07 02:11:48 EDT
anaconda in gui mode does not properly set up the 3 button emulation for 2
button mice in the XF86Config-4 config file.  Appropriate option is:
	Option	"Emulate3Buttons"
Comment 1 Glen Foster 2000-08-07 13:47:51 EDT
This defect is considered MUST-FIX for Winston Gold-release
Comment 2 Michael Fulbright 2000-08-08 16:33:17 EDT
Related to 15672.
Comment 3 Michael Fulbright 2000-08-08 16:38:04 EDT
No no 15762, not 15672.
Comment 4 Brock Organ 2000-08-10 11:13:05 EDT
fixed ... ready to test internally ...
Comment 5 Jeremy Katz 2000-08-22 00:44:59 EDT
Tested and confirmed as fixed in RC2

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.