Bug 156090 - OOo cannot save gif animations - file loss
OOo cannot save gif animations - file loss
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-04-27 10:01 EDT by Sammy
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-04 12:41:29 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
simple .sxi with animated gif (8.95 KB, application/vnd.sun.xml.impress)
2005-05-04 12:41 EDT, Caolan McNamara
no flags Details

  None (edit)
Description Sammy 2005-04-27 10:01:56 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.4; Linux; X11; en_US) KHTML/3.4.0 (like Gecko)

Description of problem:
If you have a impress file with an embedded gif animation and try to save 
this file it starts the save and at the end it says it cannot write the file and 
leaves a 0 length file behind. 
 
The same thing happens if one tries to export to PDF. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-1.9.96-2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install latest oo from rawhide 
2. open a presentation containing a gif animation and make a change 
3. try to save 
   

Additional info:
Comment 1 Caolan McNamara 2005-04-27 10:08:24 EDT
can you attach a sample file which when saved shows this problem
Comment 2 Sammy 2005-04-27 11:35:14 EDT
Well, the problem seems to be more severe and may not have to do with the 
gif animations. Basically, I load a .sxi file which was created by 1.1.3.
I can save it right away (without making any changes) as a .odp file. Then
I make some changes and try to save it, it gives an error message saying
"Write error" and "cannot write file".

In addition, I had random crashes when deleting stuff from an existing
presentation. Happened three times within the last hour but somewhat random.

I am at today's rawhide level as far as all the other packages are concerned.

I have to go back to 1.1.3 since I have a lot to do tiday.
Comment 3 Caolan McNamara 2005-04-29 08:45:07 EDT
It would be great if you could attach a .sxi which reproduces this problem.
Comment 4 Caolan McNamara 2005-05-04 12:41:12 EDT
Created attachment 114026 [details]
simple .sxi with animated gif

If i load this .sxi in 1.9.100-1 and save as .odp and make changes and "save" I
get no errors.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.