Bug 15653 - [text-install]EDIT LILO partition does not work
[text-install]EDIT LILO partition does not work
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Florence gold
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-08-07 12:14 EDT by David Balažic
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-02-08 16:52:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Balažic 2000-08-07 12:14:56 EDT
Pinstrip TUI install from CD.
At the boot partition selection ( default lilo label ) pressing(*)
the "Edit" button had no effect. This with the slovenian language
selected.
* - selecting it with TAB and pressing ENTER. The image of the button
    goes "low" and back up.
Comment 1 Glen Foster 2000-08-08 11:19:26 EDT
This defect is considered MUST-FIX for Winston Gold-release
Comment 2 Michael Fulbright 2000-08-08 14:22:58 EDT
I tried a Slovenian install today (TUI) against our current development tree and
it appears to work.
Please reopen if the next beta release does not work properly for you.
Comment 3 David Balažic 2001-02-06 12:45:40 EST
Bug still in redhat linux 7.0,
will test Florence later and post results.
Comment 4 David Balažic 2001-02-08 08:06:45 EST
Same in Florence beta2.
Note that I select Slovenian language and keyboard.
Comment 5 Brent Fox 2001-02-08 16:22:40 EST
I've reproduced this.
Comment 6 Brent Fox 2001-02-08 16:52:23 EST
Fixed in cvs.  Brock, please verify.  Thanks for this report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.