Bug 156639 - If ServerSignature (footer) is set to "off", it does not show up in httpd.conf
If ServerSignature (footer) is set to "off", it does not show up in httpd.conf
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-httpd (Show other bugs)
3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-02 16:01 EDT by Tsan-Kuang Lee
Modified: 2015-03-04 20:14 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-10-19 11:06:17 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tsan-Kuang Lee 2005-05-02 16:01:02 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.7) Gecko/20050416 Fedora/1.0.3-1.3.1 Firefox/1.0.3

Description of problem:
I tried to set the ServerSignature option through the Footer menu; whenver I set it to "No Footer", the line that supposed to be "ServerSignature off" disappear in httpd.conf



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Virtual Hosts->chosoe a virtual host->Edit->Page Option->Default Error Page Footer
2.set to "No Footer"
3.the line disappear in httpd.conf
  

Actual Results:  nothing shows in the line in the httpd.conf

Expected Results:  ServerSignature off
shows instead of an empty line

Additional info:

I traced a little bit, couldn't find the exact bug place, but managed to change in the file /usr/share/system-config-httpd/ApacheGizmo.py :

from
SERVER_SIGNATURE_OFF='off'
to
SERVER_SIGNATURE_OFF='Off'

obvious whenever a value if 'off' (case-sensitive), the line doesn't show.
Comment 1 Tsan-Kuang Lee 2005-05-02 16:52:16 EDT
the workaround I provided doesn't really stand.  Sometimes it works but
sometimes it doesn't.
Comment 2 Tsan-Kuang Lee 2005-05-02 17:38:23 EDT
Hopefully this info helps instead of nags.

I realize whenever I change SERVER_SIGNATURE_OFF, the new value will be written
back to httpd.conf ONCE.  If I launch system-config-httpd without changing
SERVER_SIGNATURE_OFF, the line gets erased.  Therefore, to get 

ServerSignature off

I had to change 
from
SERVER_SIGNATURE_OFF='off'
to
SERVER_SIGNATURE_OFF='Off'

run system-config-httpd, save, and then change 
from
SERVER_SIGNATURE_OFF='Off'
to
SERVER_SIGNATURE_OFF='off'

Very strange bug.
Comment 3 Phil Knirsch 2005-05-23 08:05:16 EDT
I found one reference that might explain strange behaviour (wrong use of 'email'
and 'Email'), but codewise it shouldn't have affected this.

I'll try to reproduce the bug here and get it fixed.

Read ya, Phil
Comment 4 Phil Knirsch 2005-05-23 08:29:20 EDT
Hm, even without the fix i can't reproduce the bug in the latest
system-config-httpd from the devel tree.

I'll still include the bugfix i made for options, but please retest with the
latest devel version and see if this bug still happens there.

Read ya, Phil
Comment 5 Phil Knirsch 2006-10-19 11:06:17 EDT
Closing due to inactivity.

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.