This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 156896 - Very Slow TCP/IP
Very Slow TCP/IP
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: net-tools (Show other bugs)
3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Radek Vokal
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-04 19:19 EDT by LB Neal
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-05 10:47:58 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description LB Neal 2005-05-04 19:19:06 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0; stumbleupon.com 1.927)

Description of problem:
Same Motherboard/CPU/NIC: Fedora 3 TCP/IP is about 1/3 as fast as the W2K computer?

AMD XP2000+ with 512 mem.

LinkSys 10/100 NIC

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. up2date
2.
3.
  

Actual Results:  Slow

Expected Results:  Fast

Additional info:

BandWidth test was about 1/3 of result for W2K box normal result.

Same issue on dual CPU 500mhz Celeron with same NIC.

Poor performance.

Cable Internet with bandwidth often higher > 8mb from the W2K box.

Fedora seems stuck at < 2mb ? (up2date = 1.20mb?)
Comment 1 Radek Vokal 2005-05-05 02:26:30 EDT
Did you tried it also with another NIC? Is it behaving in the same way? What's
your NIC driver? Which kernel are you currently using? 
Comment 2 LB Neal 2005-05-05 10:47:58 EDT
Kernel: 2.6.11-1.14

NIC: LinkSys LNE100TX 5.1

Driver: tulip (as installed automatically)

Retest this AM shows boxes at about 2.5 mbs/sec.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.