Bug 157704 - USB Ports and Ethernet Card not responding
USB Ports and Ethernet Card not responding
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 3
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
3.0
x86_64 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Pete Zaitcev
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-13 17:35 EDT by Roger Coffman
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-16 18:18:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Roger Coffman 2005-05-13 17:35:33 EDT
Description of problem: At the completion of installation, I noticed my "Wheel 
Mouse (USB)" and ethernet card are not responding. During the bootstrap, I 
noticed a Failure message for my ethernet connection. The error message stated 
that it couldn't identify my card. It shows eth0 as "3c501", we 
selected "Intel EtherExpress/1000 gigabit". I went to Red Hat Support website 
and downloaded the following driver 
(Intel_LAN_70_RHLinux_RPM_RHES2.1_07.tar.gz). I installed and executed this 
driver.

Version-Release number of selected component (if applicable): Network: Intel 
PRO Family of Adapters, Driver, Enterprise Linux, English, Multi System, v7.0, 
A01

How reproducible: Install Red Hat Enterprise Linux WS - Version3 (for the x86 
architecture) on a Dell Precision WorkStation 670. I selected the "Intel 
EtherExpress/1000 gigabit" option.


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:
# rpm –ivh procfg-1.8.6d-1.i386.rpm
Preparing…     ############################################# [100%]
   1:procfg    ############################################# [100%]
#

# rpm –ivh procfgd-1.8.8a-1.i386.rpm
Preparing…     ############################################# [100%]
   1:procfgd   ############################################# [100%]
#

# rpm –ivh xprocfg-1.8.7-rh21as.i386.rpm
error:  Failed dependencies:
             libqt-mt.so.2  is needed by xprocfg-1.8.7-rh21as
             iANS >= 2.4.0 is needed by xprocfg-1.8.7-rh21as
#

# rpm –ivh iANS-2.4.11c-rh21es-1.i386.rpm
Preparing…     ############################################# [100%]
   1:iANS      ############################################# [100%]
#

# rpm –ivh xprocfg-1.8.7-rh21as.i386.rpm
error:  Failed dependencies:
             libqt-mt.so.2  is needed by xprocfg-1.8.7-rh21as
#

# rpm –ivh e1000-5.2.17.3-rh21es-2.4.9.e.12.i386.rpm
Preparing…     ############################################# [100%]
   1:e1000     ############################################# [100%]
WARNING: Running kernel is 2.4.21.4.Elsmp.  RPM supports kernels (  2.4.9-
   e.12enterprise    2.4.9-e.12smp     2.4.9-e.12  )
bash: line 9:  /usr/share/pci.ids: No such file or directory
bash: line 10:  /usr/share/kudzu/pcitable: No such file or directory
bash: line 42:  Bad file descriptor
bash: line 44:  Bad file descriptor
bash: line 57:  Bad file descriptor



Expected results: A usable ethernet connection.


Additional info: I never got a chance to execute the new driver for the USB 
ports (echi-hcd-2.4.21.15.dell1-2dkms.tgz).
Comment 2 Ernie Petrides 2005-05-16 18:18:39 EDT
Roger, it appears that you need some help installing your system.

Please work with Customer Support.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.