Bug 157745 - INFO test fail in AMD Based Boards
INFO test fail in AMD Based Boards
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Ready Certification Tests
Classification: Retired
Component: rhr2 (Show other bugs)
2
x86_64 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Red Hat Hardware Certification
Richard Li
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-14 09:14 EDT by Gajalakshmi
Modified: 2007-04-18 13:25 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-16 14:13:19 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
file contains sysreport output & logs of INFO test (335.12 KB, text/plain)
2005-05-14 09:14 EDT, Gajalakshmi
no flags Details
contains the output of rpm -qa -af "%{NAME}-%{VERSION}-%{RELEASE}-%{ARCH)\n" (42.96 KB, text/plain)
2005-05-18 07:27 EDT, Gajalakshmi
no flags Details
Info test log & sysreport (521.17 KB, application/x-zip-compressed)
2005-05-26 05:15 EDT, Gajalakshmi
no flags Details

  None (edit)
Description Gajalakshmi 2005-05-14 09:14:23 EDT
Description of problem:
In one of the AMD Based server Boards, the INFO Test fails.


Version-Release number of selected component (if applicable):rhr2-1.0-
17beta.noarch.rpm - Test suite used


How reproducible: This is specific in AMD Based Boards , not in others


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:INFO test should pass


Additional info:
Comment 1 Gajalakshmi 2005-05-14 09:14:24 EDT
Created attachment 114380 [details]
file contains sysreport output & logs of INFO test
Comment 2 Rob Landry 2005-05-17 09:51:53 EDT
Can you try to run /usr/sbin/sysreport outside of rhr2 and see if that appears
to stall in the same way...

Checking current process tree:                             [  OK  ]
Collecting information about ld.so:                        [  OK  ]
Collecting information about currently installed packages:

...if so attempt to run...

/bin/rpm -qa --qf "%{NAME}-%{VERSION}-%{RELEASE}-%{ARCH}\n

...followed by...

/bin/rpm -Va

...and let us know if any of those have issues.
Comment 3 Gajalakshmi 2005-05-18 07:27:33 EDT
Created attachment 114501 [details]
contains the output of rpm -qa -af "%{NAME}-%{VERSION}-%{RELEASE}-%{ARCH)\n"
Comment 4 Gajalakshmi 2005-05-20 02:31:32 EDT
I didn't face any issue in the above two commands - working fine.
see the attachment for the output of one of the commands.
Comment 5 Gajalakshmi 2005-05-21 08:00:18 EDT
expecting support from bugzilla...
Comment 6 Gajalakshmi 2005-05-25 02:28:33 EDT
any update on this
Comment 7 Rob Landry 2005-05-25 08:53:05 EDT
Which two of the three commands in comment 2 are working fine?
Comment 8 Gajalakshmi 2005-05-26 04:56:37 EDT
I cannot understand what you are asking.
However , I am facing a similar problem in a Laptop with Intel Mobile Processor.
I am just attaching logs of this testing in a zip file named : newfolder.zip 
which contains output.log & hardware.log of INFO test and the sysreport run & 
output. Please check those four files and give me a proper solution
Comment 9 Gajalakshmi 2005-05-26 05:15:10 EDT
Created attachment 114864 [details]
Info test log & sysreport
Comment 10 Gajalakshmi 2005-06-07 06:55:00 EDT
Please revert back
Comment 11 Gajalakshmi 2005-06-10 06:35:17 EDT
Please revert back
Comment 12 Bob Nevin 2005-06-15 11:36:26 EDT
Sun is also seeing very similar issues with rhr2-0.9-14.noarch.  We see this as 
an urgent problem.
Comment 13 Rob Landry 2005-06-15 13:13:38 EDT
For the attached logs (comment #9), INFO fails because it should.  The
verification of the kernel failed because it was altered.  Specifically it
appears that OSS was replaced wholesale with ALSA.
Comment 14 Richard Li 2005-06-16 14:13:19 EDT
Closing as NOTABUG based on the above.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.