Bug 158082 - xfig doesn't handle UTF-8
xfig doesn't handle UTF-8
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xfig (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
: 158083 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2005-05-18 10:45 EDT by Horst H. von Brand
Modified: 2007-11-30 17:11 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-12-21 13:50:19 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Horst H. von Brand 2005-05-18 10:45:33 EDT
Description of problem:
Creating a figure with text including accented characters is not possible with xfig

Version-Release number of selected component (if applicable):
xfig-3.2.4-10

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. LANG=en_US.UTF-8 environment (FC default), start xfig
2. Select text input
3. Input an accented character
  
Actual results:
No accents


Expected results:
Correct text

Additional info:
fig2dev (from transfig-3.2.4-11) doesn't handle UTF-8 either (the .fig files are
text...)

A workaround is to use the C locale.
Comment 1 Ngo Than 2005-12-21 13:49:38 EST
*** Bug 158083 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Ngo Than 2005-12-21 13:50:19 EST
it's fixed in xfig-3.2.4-17, which will be in rawhide soon. Thanks for your report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.